Om oss

Vi är småskaliga odlare som gillar att leva av det naturen ger. Vi odlar grönsaker, rotfrukter, lök och en del kryddor samt jordgubbar. Sedan 2018 finns här också en bigård, där våra bin producerar honung.

Vi söker en grönare värld – gör du också det?  Vi producerar giftfri mat som vi själva vill äta. Att skörda när frukten eller grönsaken når sitt topp och ger som mest smak och näring. Här arbetar vi tillsammans med naturen så att allt och alla ska få plats – ja, ibland även ogräset. 

Vi har en småskalig förädling av våra varor, förutom honungen. Som vi säljer på REKO ringarna i Värmland samt genom Gårdarna i Värmland.

Området där odlingar och bin finns ligger undangömt på en höjd strax sydväst om Sunne i Värmland. Området ägs av Börje som sedan 1999 har bott och utvecklat området till den vackra omgivning med damm och småhus, som finns idag. Det går inga bilar förbi förutom våra egna.

Vilt och tamdjur får här ordentligt med plats och vi välkomnar alla med reservation för inhängande områden 🙂

2019 testade vi ny mark, där fåren går på vintern. Från den markytan kommer det att kunna erbjudas bl.a. lök, morot, kål, jordärtskockor, sparris och jordgubbar. Men förutom detta finns så klart tomat, gurka, kryddor, chili och paprika m.m. 2020 utökar vi genom att arrendera angränsande mark för fårens bete.

Är du intresserad och vill handla giftfritt och utan mellanhänder så har vi en lista med veckoleveranser av frukt och grönt samt honung. Allt i mån av tid och antal såklart.

Vi finns med i Facebook grupperna för REKO Karlstad samt REKO Arvika där vi erbjuder aktuella produkter.

Då det är högsäsong…. svarar vi i telefon i mån av tid. Skicka mail på  info@isunne.se.