Lokalproducerat

Vi är småskaliga odlare som gillar att leva av det naturen ger. Vi odlar grönsaker, rotfrukter, lök och en del kryddor samt jordgubbar. Sedan 2018 finns här också en bigård, där våra bin producerar honung.

Vi söker en grönare värld – gör du också det? Vi producerar giftfri mat som vi själva vill äta. Att skörda när frukten eller grönsaken når sitt topp och ger som mest smak och näring. Här arbetar vi tillsammans med naturen så att allt och alla ska få plats -ja, ibland även ogräset. Så klart är allt ekologiskt.

Än så länge har vi ingen förädling av våra varor, förutom honungen. Vi vill leverera nyskördade grönsaker när de är som bäst.

Är du intresserad och vill veta mer om vårt utbud och övriga aktiviteter på gården kan du ta kontakt med Lotta (L8@isunne.se)

Odlingsområdet Isunne

Området där odlingar och bin finns ligger undangömt på en höjd strax innan Sunne i Värmland. Området ägs av Börje som sedan 1999 har bott och utvecklat området till den vackra omgivning med damm och småhus, som finns idag. Det går inga bilar förbi förutom våra egna.

Vilt och tamdjur får här ordentligt med plats och vi välkomnar alla med reservation för inhängande områden 🙂

I år (2019) testar vi ny mark, där fåren i dagsläget går. Från den nya markytan kommer det att kunna erbjudas bl.a. lök, morot, kål, jordärtskockor, sparris och jordgubbar. Men förutom detta finns så klart tomat, gurka, kryddor, chili och paprika m.m.

Är du intresserad och vill handla ekologisk och utan mellanhänder så har vi en lista med veckoleveranser av frukt och grönt samt honung. Allt i mån av tid och antal såklart.

Då det är högsäsong…. svarar vi i telefon i mån av tid. Skicka mail på info@isunne.se.